Over ons

Jorn Houbrix

JH Elektriciteitswerken is uw lokale, ervaren en betrouwbare elektricien in de buurt. Ons team is gespecialiseerd in alle soorten elektriciteitswerken zoals elektrische installaties, herstelling en onderhoud van alle types voor zowel commerciële als residentiële klanten!

Duurzame energie? Wij zijn het bedrijf voor het installeren van thuisbatterijen, laadpalen en zonnepanelen. Wij bieden ook diensten aan gaande van kleine herstellingen tot installeren en inspectie-klaar maken van elektrische installaties.

U kunt erop vertrouwen dat wij u altijd de beste offerte op maat van uw behoeften zullen geven. Onze vakmannen gaan aan de slag voor u!

Inbraakbeveiliging
Verlichting

Elektriciteitswerken met de beste service

Bij ons kunt u zich op uw gemak voelen in de wetenschap dat ons team is opgeleid en klaar staat om innovatieve oplossingen te bieden voor al uw elektrische installaties.

JH Elektriciteitswerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in zowel moderne als klassieke installaties. Wij gebruiken alleen hoogwaardige apparatuur voor ons werk, waardoor u altijd op ons kunt rekenen, of uw installatie nu uitgebreide kennis van de meest recente technieken vereist of juist eenvoudiger is, wij staan voor u klaar!

JH Elektriciteitswerken is een bedrijf dat ernaar streeft om u de beste diensten en prijzen aan te bieden voor uw project. Zij zetten zich in voor een open communicatie, waarbij projecten te allen tijde eerlijk worden uitgevoerd!

We kijken ernaar uit om u een service te bieden met kwaliteitswerk tegen concurrerende prijzen – neem vandaag nog contact met ons op als dit interessant klinkt of als u hulp nodig heeft van een ervaren elektricien. 

Jorn Houbrix Elektriciteitswerken
R

Gratis offerte

R
Snel ter plaatse
R
Ervaren & eerlijk
R

Correcte prijzen

Wat kunnen we voor u allemaal doen?

✓ Snelle service ✓ Correcte prijzen ✓ Gratis offerte ✓ Een woord is een woord

Elektriciteitswerken

Meer informatie

Laadpalen
Meer informatie
Zonnepanelen

Meer informatie

Thuisbatterijen

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Elektricien nodig?

Contacteer ons telefonisch!

Contactformulier

vraag/offerte

Ik accepteer het privacybeleid.

Elektricien nodig?

Bij JH Elektriciteitswerken bent u op het juiste adres.

R

Gratis offerte

R

Snel ter plaatse

R

Ervaren & eerlijk

R

Correcte prijzen

Wij komen vrijblijvend tot bij u voor een plaatsbezoek. Aarzel niet om ons te contacteren.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Provinciebaan 71
3460 Bekkevoort

Bel ons direct:
+32 485 68 96 61

BTW BE 0684.527.614

© Jorn Houbrix Elektriciteitswerken - BTW BE0684.527.614 - Privacybeleid - Cookiebeleid - Webpartners - Sitemap - Regiowebsites.be