Thuisbatterijen plaatsen

Installateur thuisbatterij

Er is een nieuwe manier om geld te besparen door zonne-energie op te slaan voor toekomstig gebruik! Een thuisbatterij kan stroom van uw panelen of windturbines opslaan, zodat u geen rekeningen krijgt als het buiten niet zonnig is.

Als dit klinkt als iets dat u interesseert, lees dan hieronder verder want we zullen u alle belangrijke details uitleggen over het installeren ervan zodat alles vlot en efficiënt verloopt – zonder hoofdpijn onderweg! Bij het installeren van een thuisbatterij is het van cruciaal belang dat het installatieproces zo vlot en snel mogelijk verloopt, zodat u kunt profiteren van de vele voordelen.

Ervaren installateur
Binnen 4 weken geplaatst
Koppeling met zonnepanelen
Bespaar op uw energierekening
Incl. de beste na-service!
Geniet van premies!

Wat zijn thuisbatterijen?

U vraagt zich misschien af wat een thuisbatterij is, en waarom u erin zou moeten investeren. Thuisbatterijen zijn een geweldige manier om zelf geproduceerde elektriciteit te gebruiken wanneer de zonnepanelen minder produceren tijdens nachtelijke uren, piekseizoenen of als er geen zon schijnt. Ze zijn ook ideaal om goedkope energie van daluren op te slaan zodat u die later op de dag kunt gebruiken! Heeft u interesse? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Tip: heeft u een laadpaal thuis? Dan zorgen we voor een perfecte integratie met uw thuisbatterij voor een optimaal rendement.

Wat zijn de kosten voor een thuisbatterij?

De prijs om uw thuisbatterij te laten installeren kan variëren, afhankelijk van vele factoren. U hebt een omvormer nodig voor ongeveer € 1.500 en het is belangrijk dat u een gerenommeerde leverancier vindt die ook gepaste kosten in rekening brengt.

Een gemiddelde installatie kost tussen de 4.000 en 10.000 euro, dus voordat u een beslissing neemt, moet u zeker weten dat deze uitgave de moeite waard is, want alleen al door batterijen besparen mensen elke maand 15% op hun elektriciteitsrekening!

 Installateur thuisbatterij
R

Gratis offerte

R
Snel ter plaatse
R
Ervaren & eerlijk
R

Correcte prijzen

De thuisbatterij installatie uitbesteden

Een thuisbatterij plaatsen is een geweldige manier om geld te besparen op uw elektriciteitsrekening. Het enige wat u nodig hebt is wat ervaring en kennis over hoe batterijen werken, maar maakt u zich geen zorgen, want dat hebben wij geregeld! Met onze ervaren vakmensen duurt het niet lang voordat de installatie voltooid is. Wilt u meer informatie? Contacteer ons vandaag nog.

Het installeren van een thuisbatterij is niet zo eenvoudig als men zou denken. Deze taak vereist bepaalde expertise die alleen kan komen met ervaring, en als u op zoek bent naar iemand die dit al eerder heeft gedaan – zoek niet verder!

Wilt u geen risico’s nemen met uw project? Besteed de klus dan uit en huur ons in, want wij zijn gespecialiseerd in thuisbatterij installaties.

Wij zullen alles doeltreffend kunnen beoordelen en vertellen welke mogelijkheden er zijn op basis van waar uw woning zicht bevindt.

Installateur thuisbatterij

Benodigdheden thuisbatterij installatie

U moet er zeker van zijn dat u alle hieronder vermelde benodigdheden hebt voordat een thuisbatterij wordt geinstalleert op de desbetreffende locatie.

  • De thuisbatterij is een groot, zwaar en belangrijk apparaat. Hij moet ook koel worden gehouden, dus zorg ervoor dat u de ideale ruimte hebt voor de installatie! Er zijn bepaalde types batterijen die niet buiten mogen staan omdat ze zouden bevriezen bij koude temperaturen – wees voorzichtig bij het kiezen van de plaats waar uw nieuwe systeem komt te staan.
  • Een thuisbatterij is in de meeste gevallen alleen voordelig als u zonnepanelen op uw dak heeft liggen. Zonnepanelen zijn een geweldige manier om uw huis meer zelfvoorzienend en onafhankelijk te maken.
  • Wanneer u zonnepanelen koopt en deze gebruikt in combinatie met een thuisbatterij, moet u zeker een bidirectionele omvormer kopen.
  • U kunt uw energieverbruik niet beheren zonder een digitale meter! Deze heeft u nodig om uw verbruikte en opgewekte elektriciteit bij te houden.
  • Bij het kopen van een thuisbatterij zijn er veel verschillende soorten batterijen waaruit u kunt kiezen. Het is belangrijk dat u er een vindt met de juiste capaciteit en het juiste vermogen, zodat hij perfect werkt in uw situatie!
  • Wanneer u een installateur voor de thuisbatterij inschakelt, zal uw installatie niet alleen correct en professioneel worden uitgevoerd, maar zal u ook gerustgesteld zijn omdat u weet dat zij de beste zijn in wat zij doen.

Een thuisbatterij installatie is een ingewikkeld proces en u kunt ons formulier gebruiken om een gratis offerte op maat aan te vragen. Een van onze gecertificeerde installateurs in uw omgeving gaat voor u aan de slag. Klik hier om naar ons formulier te gaan.

Waarom Jorn Houbrix?

Jorn Houbrix  is een expert op het gebied van elektriciteitswerken en biedt klanten kwaliteitsservice.

JH Elektriciteitswerken

Wat kunnen we voor u allemaal doen?

✓ Snelle service ✓ Correcte prijzen ✓ Gratis offerte ✓ Een woord is een woord

Elektriciteitswerken

Meer informatie

Laadpalen
Meer informatie
Zonnepanelen

Meer informatie

Thuisbatterijen

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Elektricien nodig?

Contacteer ons telefonisch!

Contactformulier

vraag/offerte

Ik accepteer het privacybeleid.

Elektricien nodig?

Bij JH Elektriciteitswerken bent u op het juiste adres.

R

Gratis offerte

R

Snel ter plaatse

R

Ervaren & eerlijk

R

Correcte prijzen

Wij komen vrijblijvend tot bij u voor een plaatsbezoek. Aarzel niet om ons te contacteren.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Provinciebaan 71
3460 Bekkevoort

Bel ons direct:
+32 485 68 96 61

BTW BE 0684.527.614

© Jorn Houbrix Elektriciteitswerken - BTW BE0684.527.614 - Privacybeleid - Cookiebeleid - Webpartners - Sitemap - Regiowebsites.be