Installateur zonnepanelen

Zonnepanelen kopen en installeren

Het installeren van zonnepanelen op uw dak kan een spannende en lonende ervaring zijn. Het is echter geen eenmans klus! Ontdek wat ons bedrijf u te bieden heeft – wij hebben de beste gecertificeerde installateurs in huis die elke stap van dit proces zullen begeleiden met hun expertise vanaf het begin (berekenen hoeveel elektriciteit er geïnstalleerd moet worden) tot en met het trekken van kabels of het opruimen van achtergebleven rommel.

Ervaren installateur zonnepanelen
Eenmalige investering
A-merk zonnepanelen
Duurzaam & ecologisch
Incl. de beste na-service!
Bespaar op uw energierekening

Waarom zonnepanelen laten plaatsen door een installateur?

Het installeren van zonnepanelen op uw huis is een klus die alleen de meest toegewijde en capabele huiseigenaar kan klaren. Er komt zoveel kijken bij de installatie ervan, zoals bepalen waar ze moeten komen (en waar ze veilig kunnen komen) en ook het bevestigen van materialen die nodig zijn voor een professionele installatie; maar maak u geen zorgen, want bij JH Elektriciteitswerken hebben we een team dat 24/7 voor u klaar staat! Wij zorgen ervoor dat elk project aan hoge kwaliteitsnormen voldoet – kijk maar naar de vele tevreden klanten als bewijs.

Snel & vakkundig aangesloten

Moeite met het beslissen over de perfecte zonnepanelen? Daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken! Zodra u weet welke het beste zijn voor uw situatie, zullen onze professionals komen en ze installeren. We zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt voordat ze vertrekken – zelfs het maken van aanpassingen indien nodig op elk moment tijdens de installatie dag of na het installeren van nieuwe apparatuur in de meterkast. Meestal doen ze dit binnen één dag- maar niet altijd omdat sommige klussen langer duren dan andere.

Als u zonnepanelen door JH Elektriciteitswerken op uw huis laat installeren garandeert u niet alleen kwaliteitswerk, maar ook de zekerheid dat alles van begin tot eind goed wordt uitgevoerd.

Tip: wij kunnen uw PV-installatie ook aansluiten op andere duurzame oplossingen zoals laadpalen of thuisbatterijen voor een optimaal rendement.

Installateur zonnepanelen
R

Gratis offerte

R
Snel ter plaatse
R
Ervaren & eerlijk
R

Correcte prijzen

Erkende zonnepanelen installateur

JH Elektriciteitswerken is er om u te helpen het meeste uit uw investering in zonne-energie te halen door een betaalbare en gemakkelijke manier te bieden voor huiseigenaren in steden en dorpen en om vandaag nog te investeren!

Met onze ervaring en state-of-the-art apparatuur bieden wij snelle installatiediensten, ongeacht waar u woont of welk dakoppervlak u wilt bedekken. Zonnepanelen kopen en laten installeren? Vraag een offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen met zonnepanelen?

Het installeren van een zonnepaneel is een investering met enorme voordelen. Sommige mensen zullen hun jaarlijkse energiekosten binnen 5 jaar met meer dan 50% zien dalen en dit kan leiden tot een besparing van duizenden euro’s!

De besparing die u kunt doen door zonnepanelen te laten installeren door JH Elektriciteitswerken zijn afhankelijk van het aantal panelen en hun opbrengst in kilowattuur (kWh).

Wat zijn de kosten van zonnepanelen?

Als u op zoek bent naar antwoorden op deze vraag, dan hebben wij goed nieuws! Het blijkt dat er heel wat komt kijken bij het plannen van de zonnepanelen installatie. Om te beginnen…

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het bepalen van de beste plaats voor zonnepanelen op ons huis of bedrijfspand: Hoeveel dakruimte heb ik beschikbaar? In welke richting staat mijn huis (west vs oost)? En als mijn huis op het oosten ligt, betreur ik dan eventuele schaduwen van nabijgelegen objecten, zoals bomen en elektriciteitskabels?

Welke passen het beste op uw dak? Heeft u een plat dak of een schuin dak? Wij kunnen u daarbij helpen en advies geven! Wilt u weten wat er mogelijk is op uw dak en een offerte op maat ontvangen? Vul ons formulier in of bel ons direct zodat onze experts een nauwkeurige offerte kunnen maken. Wij staan u graag te woord omtrent al uw vragen.

Installateur zonnepanelen

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen kopen en laten plaatsen?

De milieuvoordelen van zonne-energie zijn welbekend. Maar hoe zit het met de financiële? Met de installatie van dit systeem bespaart u onmiddellijk op uw jaarlijkse kosten, wat u vanaf nu elk jaar terugziet op de afrekening! U helpt ook ons milieu te beschermen door geen fossiele brandstoffen te gebruiken die schadelijke broeikasgassen in de atmosfeer brengen!

Hoe meer zonnepanelen u heeft, hoe beter uw stroomopwekking. Maar het gaat niet alleen om het aantal, ook de plaatsing is van belang! De ligging kan het verschil maken in het al dan niet effectief opwekken van schone energie voor thuisgebruik. JH Elektriciteitswerken biedt professionele installatiediensten die worden gegarandeerd. Dit betekent dat klanten met een gerust hart weten wat er precies is gedaan tijdens de bouw.

Waarom Jorn Houbrix?

Jorn Houbrix  is een expert op het gebied van elektriciteitswerken en biedt klanten kwaliteitsservice.

JH Elektriciteitswerken

Wat kunnen we voor u allemaal doen?

✓ Snelle service ✓ Correcte prijzen ✓ Gratis offerte ✓ Een woord is een woord

Elektriciteitswerken

Meer informatie

Laadpalen
Meer informatie
Zonnepanelen

Meer informatie

Thuisbatterijen

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Elektricien nodig?

Contacteer ons telefonisch!

Contactformulier

vraag/offerte

Ik accepteer het privacybeleid.

Elektricien nodig?

Bij JH Elektriciteitswerken bent u op het juiste adres.

R

Gratis offerte

R

Snel ter plaatse

R

Ervaren & eerlijk

R

Correcte prijzen

Wij komen vrijblijvend tot bij u voor een plaatsbezoek. Aarzel niet om ons te contacteren.

Heeft u een project voor ons?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Provinciebaan 71
3460 Bekkevoort

Bel ons direct:
+32 485 68 96 61

BTW BE 0684.527.614

© Jorn Houbrix Elektriciteitswerken - BTW BE0684.527.614 - Privacybeleid - Cookiebeleid - Webpartners - Sitemap - Regiowebsites.be